Počasí dnes14 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Hokej

Jihlavská Dukla využila třetí domácí zápas v řadě, poradila si s Chomutovem

Jihlavští hokejisté si v sobotu v podvečer porovnali síly s nováčkem soutěže - s Piráty Chomutov. A byl to zápas úspěšný, protože tři body po výhře 5:2 zůstaly na Vysočině.

Dukla slaví první výhru v sezóně, v atraktivním duelu porazila Zlín 4:3

Dukla do nového soutěžního ročníku Maxa ligy vstoupila dvěma porážkami, ale třetí zápas sezóny jí vyšel o mnoho lépe. V atraktivním souboji se Zlínem ani jednou neprohrávala a i když v závěru trochu polevila, slaví výhru 4:3.

Dukla doma prohrála 5:2 s Litoměřicemi, pro trenéra soupeře je však pořád favoritem ligy

Dukla ve středu 18. září začala novou sezónu. Na domácím ledě v pelhřimovském azylu nastoupila proti Litoměřicím, které nepatří k zrovna oblíbeným soupeřům. Rozhodla druhá třetina, kdy jihlavští hokejisté třikrát inkasovali.

Dukla je v přípravných zápasech zatím vítězí. Na nájezdy uspěla v Přerově, poradila si i s Chomutovem

Hokejová Dukla má za sebou první dva přípravné zápasy letního období. V úterý předčila na samostatné nájezdy Přerov, ve čtvrtek již pak jednoznačněji uspěla na ledě Chomutova 1:4. K dalšímu utkání nastoupí Jihlavané 14. srpna na led pražské Slavie.

Do Telče míří Denisa Křížová a Martin Nečas. Fanoušci v sobotu uvidí pohár pro mistry světa

Kromě mistra světa Martina Nečase přijede do Telče také Denisa Křížová, historicky první vítězka Profesionální ženské hokejové ligy. Trenér z Hockey Talent Academy Jaromír Pytlík se raduje, že si lepší hokejovou dvojičku ani nemohl přát.

Je to definitivní. Horácká multifunkční aréna bude mít moderní LED mantinely, hledá se jejich dodavatel

Jihlavská radnice začíná kromě stavby Horácké multifunkční arény řešit i vybavení. Radní města nově hledají dodavatele LED mantinelu a jevištní techniky.

Stavba Horácké multifunkční arény pokračuje rychlým tempem, do listopadu má být pod střechou

Ocelová konstrukce střechy Horácké multifunkční arény už je ve výrobě, její montáž má začít letos v srpnu, aby do listopadu byla hala zastřešená. Pak bude nadále reálný termín dokončený v září 2025.

Promítání hokeje na náměstí v Brodě využily místní provozovny. Třeba i cukrárny prodloužily provozní dobu

Někteří provozovatelé cukráren a restaurací v centru Havlíčkova Brodu v neděli 26. května prodloužili otvírací dobu. Využili toho, že radnice dala na Havlíčkově náměstí instalovat velkoplošnou obrazovku, aby mohli fanoušci sledovat finálové utkání...

Čeští hokejisté jsou mistry světa. Ve finále sehráli důležitou roli také hráči z Vysočiny

Češi jsou po dlouhých čtrnácti letech mistry světa v ledním hokeji. A vůbec poprvé slaví v O2 aréně, navíc před historicky rekordní návštěvností. Hokejová mánie, která vládne Česku, má ten nejlepší možný konec.

V Jihlavě se hokejové finále promítat nebude. Primátor Ryška vysvětluje, proč tomu tak je

Na vedení krajského města se snáší tvrdá kritika. Lidé na sociálních sítích poukazují na to, že v řadě dalších měst bude dnes večer promítání finále Mistrovství světa v ledním hokeji, ale v Jihlavě nic. Primátor Petr Ryška vysvětlil, proč tomu tak...

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.